1. Сégünk 1871 óta foglalkozik azzal, hogy egészséges alternatívákat kínáljon a vaj, a tejszín és a zsiradékok helyett, mégpedig olyan, remek ízű termékek formájában, amelyek tudják mindazt, amit a tejtermékek. Ma, amikor a fenntartható jövő építése mindannyiunk kihívása, minden eddiginél fontosabb, hogy a profi konyhák és pékségek középpontjában 100%-ban természetes, növényi alapú termékek álljanak. Innovatív termékeink olyan ételeket inspirálnak, amelyek ízletesek, táplálóak, és a Föld számára is kedvezőek.

A zsiradékok és tejszínalternatívák, magától értetődő módon, minden étel alapvető összetevői. Az éttermekben, szállodákban, pékségekben és üzemi konyhákon dolgozó szakácsokkal és pékekkel együtt dolgozva, tudásunkat egymással megosztva az innovatív termékek új generációjának előállítására törekszünk. Ez biztosítja, hogy termékeink mindig, mindenhol finomabbá tegyék az ételeket, és teljesítsék az elvárásokat.

ELŐADÁSAI
Veto Vote - avagy miért érdemes növényi alapú ételeket is feltenni az étlapra

Az emberek világszerte egyre inkább a növényi alapú élelmiszerek felé fordulnak. Ennek egyrészt egészségügyi, másrészt etikai okai vannak. Az Upfield Profesisional szakértője a növényi alapú táplálkozásnak és az ilyen termékek gyártásában globálisan is az élen jár. Blendea Károly, az Upfield Professional Culinary Advisor-a előadásában arról fog beszélni, hogy miért éri meg az éttermeknek, szállodáknak növényi alapú ételeket is felrakni az étlapra.