A Gellértben kezdte pályafutását, Novák Ferenc „kezei” alatt, ezt követően a Kolping Hotel  konyhafőnöke lett. A Spirit Hotel nyitását követően 5 évig voltam ott tevékenykedett konyhafőnökként, majd Németországban próbált szerencsét.

Ezen évek alatt számos hazai-, illetve külföldi versenyen vett részt (javarészt éremmel a nyakában tért haza), kétszer volt a Magyar Szakácsválogatott tagja, megkapta a Mesterszakács címet, valamint a Szakácsmester titulust is megszerezte. Dolgozott a Konyhaművészet című szakmai lapnak, mint rovatvezető, és számtalan food stylist munkát végzett, élelmiszergyártóknak, reklámcégeknek, kiadóknak.

2017-ben visszatért Magyarországra, és ismét a Kolpingban „kötött” ki.

Létrehozta a 13 SÉF szakmai formációt.

Előadásai
13 séf újratöltve - avagy hová tűntek a szakácsok a magyar vendéglátásból?

A „13 Séf” egyesület célja, hogy személyes példával, szakmai továbbképzésekkel és a szakmai iránt érdeklődő fiatalok számára rendezett eseményekkel hívja fel a figyelmet a vendéglátóipari szakember utánpótlásképzés fontosságára. Ugyan a gasztronómia, a főzőműsorok és blogok miatt jelenleg virágkorát éli, ez sajnos nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szakmában sokan szeretnének elhelyezkedni.  Terveik között szerepel a helyi szintű együttműködés, a Hévíz és környékén lévő szállodák és éttermek SÉF-jei között, vacsoraestek megrendezése a különböző helyszíneken, valamint szakmai kapcsolat a mindennapokban. Hangsúlyt fektetnek az emberi és baráti kapcsolatok ápolására, valamint az utánpótlás motiválására, iskolai rendezvényeken való szereplésre, beszállítók segítésére, igények felmérésére, tapasztalatok megosztására. Egyesületük szeretne partnereként részt venni a magyar vendéglátóipari szakemberképzés újragondolásában.