A Centrica Business Solutions Zrt. világszerte innovatív és egyben fenntartható energiahatékony megoldásokat tervez, fejleszt és finanszíroz Partnerei számára. Komplett megoldásokat kínál az ipari igények kielégítésére az energetika szinte minden területén, kezdve a HSES valamint a LEAN központú tervezéstől, kivitelezéstől, a fenntartható energiahatékonysági megoldásokon át egészen az üzemeltetésig és karbantartásig.

Integrált energetikai megoldások költséghatékonyságot, versenyképességet biztosítanak vállalkozások számára, és felgyorsítják az alacsonyabb CO2-kibocsátású jövő felé vezető utat.

Magyarországi szervezetük a 90-es évek eleje óta van jelen az energiahatékonysági és ESCO piacon. Anyavállalatuknak köszönhetően erős finanszírozási képességgel rendelkezik. 90 fős csapatuk több évtizedes kivitelezési és O&M tapasztalattal rendelkezik, ismeri és érti a magyar energiapiac kihívásait.

ELŐADÁSAI
Mire várunk még? – Energetikai megoldások a Centrica-tól

Nem várt irányt vett az energiapiac az utóbbi időszakban és a prognózisok alapján nem látszik a visszarendeződés. Mégis sokan várnak még, nem lépnek a megoldás irányába. Szakértelmünkkel egy olyan világban segítünk ügyfeleinknek mind pénzügyileg, mind környezetileg fenntarthatóbbá válni, ahol az energiaárak kiszámíthatósága egyre csökken, az ellátásbiztonság folyamatosan ingadozik, és szinte naponta jelennek meg újabb és újabb technológiák.