Az Ekoprevent Kft. 2006 óta dolgozik a kártevőmentesítés piacán, és az általunk forgalmazott termékekkel a legjobb tudásunk szerint igyekszünk támogatni a hazai szakemberek munkáját. A biocid területen eltöltött évek során a kezdő, ismeretlen cégből a piac egyik meghatározó résztvevőjévé váltunk. Üzleti filozófiánk: folyamatosan megújuló, innovatív termékekkel, versenyképes áron kínálunk kártevőmentesítő megoldásokat.

Tudatában vagyunk annak, hogy a hatékony kártevőirtás jelenleg az engedélyezett vegyszerek nélkül nem valósítható meg, azonban minden esetben törekszünk arra, hogy más – a tudomány által már igazolt –, alternatív megoldásokkal is segíthessük partnereink munkáját. 

Az Ekoprevent Kft. termékei között a közvetlen irtásra alkalmas eszközök mellett olyan csalogatóanyagok, csapdák és monitorozásra alkalmas biomarkerek is megtalálhatók, amelyek segíthetnek a kezelések szükségességének eldöntéséhez.

Cégünk a fenntarthatóságot megőrző és környezetkímélő megoldások elkötelezett képviselője, ezért ilyen típusú termékekkel és megoldásokkal is igyekszünk partnereink munkáját elősegíteni.

Előadásai
Ágyi poloska a szállodákban - lehetőségek a globális probléma kezelésére

Az ágyi poloska probléma jelentős üzleti kihívás elé állítja a szállodaipart, hiszen egy-egy incidens kezelése komoly pénzügyi ráfordítást és bevétel kiesést eredményez. Az előadásban megpróbáljuk bemutatni, hogy a világ kutatói, biológusok, biomérnökök, hogyan tudnak segíteni a megelőzésben, az elhatalmasodó fertőzés megakadályozásában környezettudatos és hatékony eszközök segítségével.