Agrármérnök, közgazdász, valamint egészségügyi gázmesteri szakképzettségekkel rendelkezik.

A Bábolna Bio Kft-nél 1993 óta dolgozik.  

2000-től Magyarországon elsők között kezdett foglalkozni az IPM technológia szervezésével és végzésével az élelmiszeripar területén.

A magyarországi kártevőirtó szakmunkás és egészségügyi gázmester képzés több szakmai tantárgyának oktatója. 

A Bábolna Bio Kft. a kártevőirtás teljes szegmensét lefedi, szolgáltatási tevékenysége pedig országos, így minden, kártevőkkel kapcsolatosan felmerülő problémájukra megoldást tudunk kínálni. A Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. Magyarország egyik legnagyobb, száz százalékban magyar tulajdonban lévő kártevőirtással foglalkozó vállalata, már több mint 50 éve, 1965 óta végez közegészségügyi kártevőmentesítési tevékenységet. 

A kártevőirtás korszerű és környezetkímélő módon az Integrated Pest Management (IPM) alkalmazásával valósítjuk meg. Az IPM stratégia lényege, hogy a korábbi, sokszor megelőző jellegű és széleskörű irtószeres kezelések helyett a folyamatos ellenőrzéseket helyezzük előtérbe

Közel 30 éve végezzük a madarak által közvetlenül és közvetve okozott károk megelőzését, valamint az épületek állagának ezáltal történő megóvását is. 

Partnereink között nagy számban találhatók, élelmiszeripari cégek, gyógyszergyárak, könnyű és nehézipari gyártó üzemek, egészségügyi és szociális intézmények, oktatási intézmények, társasházak, vendéglátó ipari egységek, szállodák.

ELŐADÁSAI
Kártevők elleni védekezés a szállodákban és éttermekben

A vendéglátó ipari egységekben, megjelenő és megtelepedő rovarok, rágcsálók azon túlmenően, hogy betegségterjesztő szerepük számottevő lehet, gazdasági kártételük és közérzeti szerepük is rendkívül jelentős. Ezért irtásukról rendszeresen gondoskodni szükséges, amelyet jogszabály ír elő. A kártevőirtás korszerű és környezetkímélő módon az Integrated Pest Management (IPM) alkalmazásával valósítható meg. Az IPM stratégia lényege, hogy a korábbi, sokszor megelőző jellegű és széleskörű irtószeres kezelések helyett a folyamatos ellenőrzések kerülnek előtérbe. Az ellenőrzésekhez és irtásokhoz szükséges technológiákat, módszereket, csapdákat, szerelvényeket mutatja be az előadás az ezekhez kapcsolódó dokumentációkkal együtt.