Több mint 20 éve foglalkozom higiéniával. Okleveles élelmiszermérnökként és higiénikusként szerzett tapasztalataim birtokában a legfontosabb feladatom az Assist-Trend Kft. csapatában  higiéniai szakértőként és key account managerként segíteni az Assist-Trend Kft. Márkakereskedelmi rendszerét, meglévő és leendő partnereinket a megfelelő higiéniai termékválaszték kialakításában és a szabályzásoknak és elvárásoknak megfelelő higiéniai folyamatok kialakításában.

ELŐADÁSAI
Költséghatékony konyhahigiénia

A koronavírus járvány következtében kialakult gazdasági nehézségek, az energia- és alapanyagárak növekedése újabb kihívások elé állítja a vendéglátó egységeket. Az érdekek ellentétesek: a vendégek kedvező áron szeretnének magas minőséget, a vendéglátók viszont fenn szeretnék tartani vállalkozásaikat, természetesen a korábbi a színvonalat megtartva. Jelentős dilemma ez napjainkban, melyben a takarítás költsége nem megúszható szükséges rossz. A higiéniai költségek optimalizálására és a megalkuvás mentes jó higiénia fenntartására adunk megoldásokat, hogy segítsük a HORECA szektor szereplőinek munkáját, mindennapi küzdelmeit.

Higiénia a szállodában - a tervezéstől a rendszer kiépítésén keresztül a működtetésig

A szállodai higiénia a tisztaság pénzben mérhető, hiszen az elégedett vendég több vendéget vonz, az elégedetlen meg még többet elijeszt: a vendégek elégedetlenségét okozó tényezők tízes listáján harmadik helyen áll a „nem tiszta szoba”. (Business Insider 2015) Hogyan tudjuk már a tervezés ideje alatt a fogyasztók tisztaság és a környezetvédelem iránti igényét figyelembe venni és aztán hogyan lehet a mindennapokban költség- környezet- munkaerő- és munkaidő kímélővé tenni a takarítást a megfelelő eszközökkel: az adott helyen az igénybevételnek megfelelő burkolatok beépítésével, környezetbarát tisztítószerekkel, környezetkímélő vagy vegyszermentes eljárásokkal.