A Miele Kft. Professional üzletága ipari mosodai berendezések és mosogatógépek forgalmazásával valamint szervizelésével foglalkozik. Célja az, hogy több évtizedes tapasztalatait felhasználva, a mosási igénybevétel és a helyszíni adottságok maximális figyelembevételével komplett, egyedi igényekhez illeszkedő megoldást kínáljon üzleti partnereinek.

Az anyacég több, mint 120 éve gyárt Németországban ipari mosodai készülékeket és vendéglátóipari mosogatógépeket, így tudja, mire van szüksége napjaink szállodai és vendéglátóipari szakembereinek.

A professzionális felhasználók különösen igényesek: első osztályú teljesítményt várnak el, rövid programlefutási időkkel, a legmagasabb hatékonyság és megbízhatóság mellett. A Miele Professional mosodai berendezései magukban egyesítik mindezeket a jellemzőket hosszú élettartam mellett megfelelnek a higiénia, a gazdaságosság és a fenntarthatóság növekvő követelményeinek.

A Miele Professional mosodai berendezései magukban egyesítik mindezeket a jellemzőket: a Miele szabadalmakat képviselő, minőségi alapanyagokból, német precizitással, nagy odafigyeléssel és szakértelemmel összeállított berendezések ezért teljes mértékben meggyőzőek a professzionális ügyfelek számára a nagy igénybevételt jelentő mindennapokban.

A Miele Professional mosodai berendezései egytől-egyig egyszerűen kezelhető, esztétikus panelokkal készülnek. A felhasználó választhat az évek során jól bevált standard programok vagy az igényei szerint beállítható, különféle szövetek és szennyeződések számára kidolgozott innovatív, speciális programok közül. Az eredmény: tökéletes textilápolás és textilkímélés – az igényes felhasználók részére minden iparágban.

Kiváló minőségű gépek, melyek minden nap megbízhatóan teljesítik a velük szemben támasztott elvárásokat, ezáltal kiérdemelve a professzionális felhasználók beléjük vetett bizalmát:

 

a vásárlók 97%-a ismét a Miele Professional gépeit választaná!